Rupelmonde

Loenen brug

Loenen aan de Vecht

 

Vaarroute over de Vecht

 

U stapt op in Nieuwersluis

Vanuit Nieuwersluis betstaat de mogelijkheid om met onze salonboot in zowel zuidelijke als noordelijke richting te koersen.

Varen in zuidelijke richting

De zuidelijke route is zeer fraai, met authentieke bebouwing. U passeert tal van buitenhuizen en kastelen en doet de plaatsen, Nieuwersluis, Breukelen, Maarssen en Oud Zuilen aan, en eventueel de stad Utrecht. Een bezoekje aan het Drogisterijmusem te Maarssen is zeer de moeite waard.

 

Varen in noordelijke richting

De rondvaart in noordelijke richting brengt u door de zeer fraaie en gezellige dorpskernen van Loenen aan de Vecht, Vreeland, Nigtevecht, Nederhorst den Berg en Weesp. De locaties zijn uiteraard afhankelijk van de tijdsduur van uw rondvaart. Nadat we zijn opgestapt in Loenen aan de Vecht varen wij naar Vreeland. Hier kunt u Kaasboerderij de Willigen bezoeken, alwaar u heerlijke kazen kunt proeven en kunt genieten van een uiterst informatieve rondleiding.

Varen we vervolgens verder over de Vecht, dan komen we langs de plaatsen Nigtevecht, Nederhorst den Berg en Weesp.

     

 

 

Loosdrechtse plassen

 

Rondvaart Loosdrechtse plassen

 

Een dagje op de Loosdrechtse plassen

Opstappen op diverse locaties is altijd mogelijk in overleg met ons. U kunt bijvoorbeeld opstappen in Loenen aan de Vecht. Vanhieruit is het ca. 10 minuten varen naar de Mijndense sluis die toegang geeft tot de Loosdrechtse plassen. Hier kunt u heerlijk zwemmen of met een borrel in de hand uw voeten te water laten... Ook kunt u in Loosdrecht goed lunchen of dineren op een van de gezellige terrassen, direct aan de plassen.

     vinkeveen

 

Rondvaart Vinkeveense plassen

 

Zeer helder water in Vinkeveen

De Vinkeveense plassen kenmerken zich door de vele eilandjes die ooit zijn ontstaan door jarenlange turfafgravingen. U kunt hier heerlijk zwemmen. Een vaartocht over de Vinkeveense plassen is prima te combineren met een tocht over de rivier de Amstel tot aan bijvoorbeeld Abcoude. Het water in de plassen is opmerkelijk helder.

 

 

Reactie van een tevreden klant

 

Marianne Ouwerkerk: 'Gezellige kapitein'

""50 jarige bruiloft van mijn ouders Wij willen u heel hartelijk bedanken voor de leuke tocht die we met uw mooie boot hebben gemaakt. Het weer was grandioos, kon niet beter. We konden precies op de afgesproken tijd aan boord. Heel leuk dat we onze koelbox met hapjes en drankjes mee konden nemen aan boord. De gezellige kapitein heeft lekker meegegeten en gedronken en hij heeft heel veel verteld. Mijn ouders hebben een hele fijne middag gehad en wij zullen er met z'n allen nog lang op terug kijken. Mede dankzij uw flexibibliteit en inzet is alles tot een succes geworden. Dank u voor alles en wij zullen het aan iedereen aanbevelen. ""

Vr. groet, Marianne Ouwerkerk

 

 

Vaarkaart

Vaarkaart Vechtstreek, bekijk uw route

 


Rederij de Kampioen
Kantoor
Straatweg 30
3621 BN Breukelen
  M.  +31 (0)6-30368006
E. info@rederijdekampioen.nl
  Opstaplocatie Nieuwersluis
t.o. Zandpad 1
3631 AD Nieuwersluis