★★★★★ Varen op de Vecht en plassen4,9 / 5 op basis van 51 stemmen

Varen op de Vecht

Een heerlijke dag op de Vecht. Varen in de mooiste boten is genieten

caramba passagiers nws

Varen op de Vecht in onze klassieke salonboten is een unieke beleving. U vaart langs de karakteristieke buitenplaatsen die veelal worden geflankeerd door bijzondere theehuisjes. U passeert pittoreske dorpskernen met prachtig onderhouden oevers, huisjes en tuintjes. Vecht varen is erg in trek ook de aanwonenden met grote regelmaat varen over de Vecht.  U kunt met ons over de Vecht varen in onze duurzame, elektrisch aangedreven salonboot Caramba die is gebouw in 1906.

Bekijk enkele van onze Varen Vecht arrangementen:

 

Combinatie van varen op de Vecht en fietsen langs de Vecht

Als u actief en passief wilt combineren raden wij u het varen en fietsen arrangement aan. Wij verzorgen uw dagje varen en fietsen compleet. Inclusief uw natje en droogje, lunch en ook de fietsen regelen wij voor u. Een dag waarop u zonder zorgen vol kunt genieten.

Al onze arrangementen kunnen wij aanpassen aan uw wensen, neem contact met ons op. Wij helepen u graag om uw dagje op de Vecht tot een feest te maken.

Meer informatie over "Varen op de Vecht" vindt u hier

 

Fluisterstille, milieu vriendelijk varen op de Vecht

Fluisterstil varen met salonboot Caramba, uitstootvrije rondvaarten op de VechtWilt u in alle rust, zonder motor geluid en volstrekt milieu vriendelijk een vaartochtje over de Vecht maken dan nodigen wij u uit om te komen varen in salonboot Caramba, Deze klassieke salonboot uit 1908 wordt elektrisch aangedreven en is een lust voor het oog en oor.  Vrijwel helemaal stil zonder trillingen een zonder uitstoot vaart de boot door het mooiste gebied van Nederland! Een echte aanrader.

 

Gezellige arrangementen in boten exclusief voor u

Rederij Vonk biedt gezellige arrangementen. Tijdens uw vaartocht over de Vecht is uw groep of familie het enige gezelschap aan boord. Dat betekent een heerlijk exclusief uitje. Bij ons kunt u, tijdens het varen in alle rust, met uw collega's of klanten, een zakelijke bespreking voeren én intussen genieten van het varen en van de pittoreske omgeving.

U kunt daarbij een lekker glaasje wijn of rosé bestellen, met heerlijke hapjes of een smaakvolle lunch. Deel uw wensen met ons en wij doen ons best om er zo goed mogelijk invulling aan te geven. Handig om te weten: we zijn bekend met geschikte vergaderlocaties .

 

In onze salonboot vaart u naar/van uw trouwlocatie

Trouwen in Loenen aan de Vecht, de romantische theekoepel. Vaar samen naar het stadhuis'Met de boot in het huwelijksbootje', dát kan bij Rederij Vonk. In onze klassieke salonboot varen wij het bruidspaar naar een prachtige trouwlokatie, het gemeentehuis van bijvoorbeeld Loenen of Vreeland (Stichtse Vecht), Breukelen of Maarssen of slot Zuylen. Trouwen en varen op de Vecht Er zijn meerdere trouw locaties beschikbaar, informeer...!

 

Uw huwelijksplannen

Wij nemen graag de plannen voor uw huwelijksdag met u door. Indien gewenst, stemmen wij het tijdstip van aankomst heel precies af met uw ceremoniemeester. Ook hebben we meestal overleg met de fotograaf, want wij zijn goed op de hoogte van de meest romantische plekjes voor uw trouwdag. Natuurlijk kunt u bij ons direct na uw huwelijksplechtigheid een moment van rust vinden op onze salonboot. U kunt dan samen met uw getuigen of naaste familieleden, onder het genot van een hapje en een drankje aan 'het nieuwe leven' wennen...

Wij leveren graag, met onze salonboten op de Vecht, een bijdrage aan de mooiste dag van uw leven!

 

Catering aan boord

Wij verzorgen graag al uw catering aan boord. Uiteraard kunt u desgewenst aan boord taart of gebak met thee en koffie verkrijgen. Een lunch of hapjes tijdens borreltijd verzorgen wij eveneens graag voor u. Ook zijn wij u met alle plezier van dienst als u een ander feestje heeft te vieren. Voorafgaand aan uw vaartocht bespreken wij uw wensen met betrekking tot de catering met u. Wij maken van uw rondvaart Vecht een culinair uitje. Lekker lunchen en varen op de Vecht.

Zeer geschikt voor senioren

De entree van onze schepen hebben wij speciaal aangepast, zodat ook ouderen, senioren en mensen die minder goed ter been zijn gemakkelijk kunnen instappen. Onze oudste passagier tot nog toe was een dame van 96 jaar! Onze schepen zijn zeer geschikt voor senioren.