Boottochten en rondvaarten op de Loosdrechtse plassen

Geniet van de schoonheid van de loosdrechtse plassen

jolie-arrangement

De Loosdrechtse plassen zijn bijzonder mooi. En zeker als u ze ze bevaart in ons vlaggeschip, salonboot Jolie. Met dit klassieke scheepje brengen wij regelmatig gasten van en naar een van de restaurants aan de plassen.

Varen op Loosdrecht is fantastisch. Natuurlijk is het ook mogelijk om op de Vecht te varen. Met of zonder catering, ons doel is om uw wensen in te vullen. Wij bieden u een complete vaartocht aan, inclusief drankjes, hapjes, lunches wat u maar wilt. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen catering aan boord mee te nemen.

Klik hier voor het arrangement Loosdrechtse plassen

varen op loosdrecht in een salonboot

U stapt op in Nieuwersluis, vaart een stukje over de Vecht paseert de Mijndense Sluis om vervolgens te genieten van een tour over de Loosdrechtse plassen.

Een teamuitje? Varen met uw collega's? Wij verzorgen het graag... Bel of e-mail voor meer informatie over uw boottocht Loosdrechtse plassen

 

varen op de loosdrechtse plassen

Loosdrecht vaartochten

 

 

 

 

 

 

 

Rederij Vonk is gespecialiseerd in het verzorgen van rondvaarten en boottochten voor kleine gezelschappen. U huurt met uw gezelschap de salonboot exclusief. Er zijn nooit andere gasten aanboord dan alleen de gasten behorend bij uw gezelschap. Onze schipper is uw gastheer.

 

Meer informatie over varen op de Loosdrechtseplassen vindt u hier.