Romantisch varen naar of vanaf uw trouwlocatie

 

Salonboot Constantine met een bruidspaar aan boordBruiloft vaart in stijl!

Al onze rondvaartboten kunnen als echte huwelijksboot dienst doen. De gemeentehuizen en stadhuizen van Maarssen, Breukelen en Loenen aan de Vecht zijn allen schitterende huwelijkslocaties. Trouwen in de Stichtse Vecht waaronder ook het pittoreske Vreeland valt is zeer romantisch. De huwelijkslocatie ligt veelal direct aan de oever van de Vecht en zijn daarom gemakkelijk voor ons met de salonboot te bereiken.

 

 

Constantine het achterbalkon met Roze blaadjes

Echte Huwelijksboot

Meerdere malen hebben wij een bruidspaar mogen begeleiden op hun spannende tocht, geheel in stijl, naar één van de trouwzalen van een gemeentehuis of stadhuis. Rederij Vonk kan een bijzondere bijdrage leveren aan uw huwelijk of bruiloft, door het verzorgen van de heenvaart of de terugvaart, of ook beide.

 

 

 

gemeentehuis maarssen, fraaie trouwlocatie

Gemeentehuis Maarsen

Landgoed Goudestein, een prachtige locatie om te trouwen. Het pad naar de hoofdingang leidt direct naar een opstapplaats aan de Vecht. Dit is een zeer romantisch locatie. In Maarssen trouwen is een bijzondere ervaring.

 

 

 

 

 

gemeentehuis te breukelen, mooie huwelijkslocatie Gemeentehuis Breukelen

Landgoed Boom en Bosch, Eveneens een prachtige locatie voor uw huwelijk. Direct gelegen aan de Vecht. Een fantastische locatie om in het huwelijk te treden. Uw bruiloft in Breukelen is overgetelijk.

 

 

 

 

 

 

gemeentehuis Loenen aan de Vecht, het romantische theekoepeltje

Gemeentehuis Loenen aan de Vecht

In Loenen trouwen? Romantischer kan het bijna niet. Trouwen in het landelijk bekende koepeltje van het gemeentehuis te Loenen aan de Vecht. Een zeer mooie locatie voor uw huwelijk. het koepeltje ligt direct aan de rivier de Vecht.

 

 

 

 

De theekoepel bij het gemeentehuis te Loenen

Rederij Vonk denkt met u mee

Graag denken wij met u mee om uw trouwerij en huwelijksfeest een fantastische dag te laten zijn, niets is ons te veel en wij vullen uw wensen graag in. Wij varen u graag over de Vecht.