Overzicht vaararrangementen in de Vechtstreek

Hier vindt u een het overzicht voor een leuk en gezellig dagje erop uit, een uitje met de familie, vrienden, vriendinnen, senioren of ouderen. Verschillende vaartuitjes maar ook combinaties tussen varen en fietsen en varen en culinair treft u hier aan. Veel van onze vaararrangementen zijn geschikt voor een vrijgezellenfeest of themafeest. Naast ideeën voor groepsuitjes of een dagarrangement vindt u hier ook ideeen voor unieke uitjes zoals een, feestlocatie of trouwerij, familiedag of bijvoorbeeld een asverstrooing! Kom bij ons een heerlijk dagje varen! 

 

Budgettour

Lekker varen met uw eigen catering, voor een lage prijs

Alleen een boottocht of met eigen Catering

Vanaf 1,5 uur varen in één van onze salonboten is genieten. U vaart over het meest fraaie deel van de Vecht. Natuurlijk bent u vrij om uw eigen hapjes en drankjes mee te nemen. Volop genieten voor een lage prijs, reserveer snel!

Budget rondvaart op de Vecht in salonbootHigh Tea-theekoepeltocht

Rondvaart met High Tea. Koninklijk varen langs theekoepels

high tea theekoepel vaartocht vecht bootverhuur op de vecht

Een boottochtje langs de theehuisjes van weleer die sierlijk langs de Vecht staan is onvergetelijk. U geniet tijdens de tocht van ons High Tea arrangement. Maximaal 22 personen

High Tea op de Vecht langs de theekoepels


Varen en fietsen

Genieten van de omgeving vanaf het water én op de fiets

varen op de vecht en fietsen langs de vecht

Varen en fietsen is een compleet dagje uit. Nadat u heerlijk ontspannen naar Oud Zuilen bent gefietst, halen wij u en uw gezelschap weer op met onze klassieke salonboot.

varen en fietsen een combinatie van een passief en actief uitje


Lunchvaartocht

Lekker lunchen en varen op de Vecht in een klassieke salonboot

zomerlunch salonboot vecht boot huren

Vanaf 10 personen kunt u al een twee uur durende rondvaart met luxe lunch maken in een van onze klassieke salonboten. Met koffie of thee erbij - maar een geselecteerde wijn of rosé kan ook! - zorgen we ervoor dat u er even helemaal uit bent!

eten en drinken tijdens een rondvaart op de vecht


Smakelijk varen

Heerlijk eten en varen in een klassieke salonboot op de Vecht

smakelijk varen saladebuffet varen vecht dineren salonboot vecht

Op onze salonboot Caramba heeft menig groepje inmiddels volop genoten van ons heerlijke saladebuffet. Tijdens het varen neemt u niet alleen de fraaie omgeving in u op, maar ook de heerlijke gerechten!

smakelijk eten tijdens een vaartocht in een klassieke salonbootBorrelvaart

Voordelige borrelboottocht door de Vechtstreek

Casual borrelvaartocht in een salonboot op de Vecht

2 uur varen op de Vecht in onze elektrisch aangedreven salonboot Caramba, met een borrel in de hand, zo ervaart u dat het leven écht goed is...  U beleeft een comfortabele borrelvaartocht over de Vecht, speciaal geschikt na het werk of vóór het diner. maximal 22 personen

een drankje drinken in een salonboot op de Vecht