★★★★★ Rondvaart Vecht & plassen: 4,8 / 5 op basis van 110 stemmen

Rondvaart op de Vecht

Een rondvaart Vecht is een unieke beleving. De buitenplaatsen, theekoepels en prachtige natuur zullen u versteld doen staan. Kom genieten. Stap nu in!
Een boottocht over de Vecht in salonbootSpes Mea


 

Speciale rondvaart Vecht aanbiedingen

Heerlijk genieten tijdens een mooie zomerdag met uw familie vrienden of collega's, Zachtjes glijdend over de zegepralende Vecht. Genietend van een glas wijn of een koud biertje. U kunt bij ons al een rondvaart op de Vecht maken met bijvoorbeeld twee personen. Natuurlijk kunnen wij ook een heerlijke boottocht voor 50 personen verzorgen.

 

Nieuwsgierig geworden?

Vraag nu info voor een rondvaart Vecht ➪

 

Individuele rondvaarten Vecht

U kunt ook alleen of met z'n tweeen deelnemen aan de opstaprondvaart, deze rondvaarten duren 1,5 uur en kosten € 18,00 p.p.

Deze rondvaarten kunt u online reserveren.

 

Romantische rondvaart op de Vecht met z'n tweeën

Een romantische rondvaart voor twee? Ook voor intieme rondvaarttochtjes biedt Rederij Vonk volop mogelijkheden. Heeft u speciale wensen voor uw cruise op de Vecht? Rondvaarten met rederij Vonk zijn onvergetelijk. Neem contact op voor meer informatie!

 Uw rondvaart kan worden uitgebreid met culinaire heerlijkheden

 

Het verhaal van de Vecht.... Rondvaarten op zijn mooist!

Tijdens de rondvaarten vertellen wij u graag alles over de bezienswaardigheden langs en op de Vecht. De historie is buitengewoon boeiend en interessant en kent mooie verhalen die wij graag met u delen. Vanaf het water is de Vecht op zijn mooist!

 

Buitenplaatsen, buitens, buitenhuizen en kastelen

Leunt ú maar lekker achterover, wij staan aan het roer en zorgen voor uw onbezorgde boottocht over de Vecht, langs de vele bijzondere buitenplaatsen, zoals theekoepels en kastelen. Een rondvaart is genieten... U kunt zelf bepalen waar u opstapt. De plaatsen langs de Vecht, Nigtevecht, Vreeland, Loenen, Breukelen, Maarssen, Oud Zuilen en Stichtse Vecht zijn alle bij uitstek geschikt om uw Vecht rondvaart te starten.

 

De rondvaart op deDe rondvaart Vecht gaat door Vreeland, Loenen, Breukelen. Maarssen en Oud Zuilen Wij varen de door de karakteristieke en pittoreske dorpjes aan de Vecht Ook voor uw trouwpartij hebben mogelijkheden

 

 

Rondvaart met All-in service en Catering!

Tijdens uw rondvaart op de Vecht in één van de salonboten kunt u onder andere genieten van een kopje koffie of ander drankje

Wij organiseren graag de catering aan boord voor u, zo heeft u er geen omkijken naar. Onder het menu 'Catering' kunt u ons aanbod bekijken en eventueel meteen uw keuze maken.

Indien u dat wenst kunnen wij ook bediening tijdens uw rondvaart verzorgen. In de praktijk komt dat echter weinig voor en ervaren onze gasten de zelfservice aan boord als bijzonder prettig. Wij verzorgen met alle plezier uw all-in boottocht, vaarttocht of rondvaart over de Vecht.

Mocht u uw catering zelf willen verzorgen dat is dat ook mogelijk. Wij rekenen geen flessengeld!

 

boottochten VechtDagelijkse vecht rondvaarten in de zomermaanden