familie uitje varen op de vecht  nieuwersluis vreeland

Een uitje met de familie

Rederij Vonk biedt gezellige familieuitjes over de rivier de Vecht. Tijdens uw boottocht is uw groep het enige gezelschap aan boord. Dat betekent een heerlijk exclusief en luxe privé familieuitje!

 

U kunt genieten van een lekker glaasje wijn of rosé met heerlijke hapjes of een smaakvolle lunch. Natuurlijk kunt u daar ook zelf voor zorgen. Deel uw wensen met ons en wij doen ons uiterste best om er een goede invulling aan te geven!

Dagje uit met familie nieuwersluis vreeland

Toegankelijkheid van de boten

Salonboot de Rose is goed toegankelijk voor oudere mensen die wij deskundig en voorkomend begeleiden tijdens het aan boord gaan. Wij kiezen de opstaplocatie zó dat de entree van de boot gelijkligt met de kade, waarna er nog slechts drie brede, comfortabele treetjes genomen moeten worden. Bij ons hoeft u geen enge looplank over.

 

Seniore gezelschappen

Met grote regelmaat hebben we 40- en 50-jarige bruiloftsvierders aan boord of mensen die hun 80e, of ja zelfs hun 95e verjaardag bij ons aan boord vieren. Dat is tegelijkertijd een gezellig familieuitje!. Maar zeker ook jongere gezelschappen hebben het op onze salonboot Rose prima naar hun zin!

 

Een openbaring voor buitenlandse gasten of familieleden

Heeft uw familie vrienden of gasten over uit het buitenland, dan is een ontspannen boottochtje over de Vecht een perfecte activiteit. U kunt er een heerlijk drankje bij bestellen met een borrelhapje, en u laat een werkelijk overgetelijke indruk achter bij uw gasten!

 

Denkt u eens aan:

  • 80-jarige verjaardag van uw vader of moeder, oom of tante

  • 50-jarig huwelijksfeest

  • Varen met uw hele gezin

  • Damesuitje zoals bijvoorbeeld de 'Red Hat Ladies'

  • Varen met een gids aan boord

Wij varen vanuit de volgende plaatsen: Oud Zuilen, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen, Vreeland, Nigtevecht, Weesp en de Stichtse Vecht

 

Meer informatie over Familieuitje varen op de vecht