Rondvaart in een salonboot over de Vecht, heerlijk genieten van de prachtige VechtstreekUw klassieke salonboot, ook wel notarisboot genoemd ligt voor u klaaraan de kade in Nieuwersluis voor een rondvaart.

Een boottocht over de Vecht in een salonboot uit 1920. Salonboot Rose en salonboot Spes Mea bieden plaats aan 12 personen en varen over het meest fraaie en karakteristieke deel van de Vecht wat is gelegen tussen Loenen en Maarssen. Uiteraard hebben wij een hapje en drankje aan boord. Dagelijks verzorgen wij vaartochten en rondvaarten in onze klassieke salonboot. Wij kunnen ook een gids voor u verzorgen en uiteraard ook uw natje en droogje. Wij maken van uw boottocht een feest.

Heerlijk lunchen of dineren in een restaurant langs de Vecht behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen met ons en wij doen u een voorstel.

 

Rederij Vonk is gespecialiseerd in het verzorgen van rondvaarten en boottochten voor kleine gezelschappen. U huurt met uw gezelschap de salonboot exclusief. Er zijn nooit andere gasten aanboord dan alleen de gasten behorend bij uw gezelschap. Onze schipper is uw gastheer

Meer informatie over "Uw Boottocht salonboot" vindt u hier