★★★★★ Boot huren Vecht & plassen: 4,7 / 5 op basis van 12 stemmen

Verhuur van salonboten voor groepen tot 22 personen

Wilt u met uw vrienden, kennissen of familie heerlijk genieten van een prachtige omgeving rond en op de Vecht? Huur bij Rederij Vonk een boot!

Een boot huren op de Vecht

Een omgeving met authentieke ophaalbruggen, historische molens en karakteristieke buitenplaatsen Rederij Vonk helpt u graag met het verzorgen van een bijzondere vaartocht.

Wij beschikken over authentieke salonboten die u kunt huren vanaf 2 uur voor vaartochtjes op de Vecht. Onze schepen worden alleen verhuurd met t een vakkundig schipper die uw rondvaart begeleidt.

De klassieke Caramba (22 personen), de Spes Mea en de Jolie zijn allen voor verhuur beschikbaar. Huur nu bij ons een salonboot en ontdek de omgeving rond de Vecht.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen wij van dienst zijn. Rederij Vonk biedt leuke arrangementen zoals bijvoorbeeld de theekoepeltocht met High Tea, een lunchvaart met verschillende lunches of gewoon een casual borrelvaart. Maar wij hebben ook de Gooise bubbels tocht, heerlijk snoepen en kletsen met elkaar tijdens het varen over de Vecht.

U kunt uw boottocht starten in Nieuwersluis, Loenen, Vreeland, Breukelen, Maarssen en Oud-Zuilen. De schepen liggen klaar voor verhur in Nieuwersluis. Salonboot Jolie op de Vecht ook te huur via restaurants Slangevegt, Auguste, Geesberge en Belle. U bent van harte welkom om bij ons een boot te huren.

Meer informatie over "boot huren Vecht" vindt u hier.