Een bedrijfsuitje op de Vecht in een klassieke boot.

 

Bedrijfsuitje varen bedrijfsuitje vecht bedrijfsuitje rondvaart Een fijn dagje met uw collega's een rondvaart maken? U bent van harte uitgenodigd om tijdens uw bedrijfsuitje een rondvaart op één van onze nostalgische salonboten te maken. Onze scheepjes zijn bijzonder geschikt voor vergaderingen en kleine workshops maar ook voor bedrijfs uitjes op de Vecht en relatie events. Tevens zijn er ook combinaties mogelijk bijvoorbeeld vergaderen tijdens de rondvaart of op het droge en ontspannen met uw team tijdens een vaartocht op de Vecht.

 

Teamuitje of een klantendag - varen op de Vecht

bedrijf uitje op de Vecht bedrijfsuitje salonbootRederij Vonk verzorgt uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje en rondvaarten met uw collega's, personeel of klanten. Tijdens de vaart kunt u heerlijk borrelen en kunnen wij bijvoorbeeld een lunch voor u verzorgen. Een borrelgarnituur, vishapjes, diverse luxebroodjes of andere lekkernijen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u vóór of na uw rondvaart genieten van een diner bij één van de aan de Vecht gelegen restaurants.

 

Vergaderen aan boord of op het droge

Bedrijfsuitje vergaderen vergaderen op een boot

 

Tevens verzorgen wij regelmatig vergadertochten. Een vergadering op het droge kunnen wij evenwel voor u organiseren. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Maar aan boord vergaderen kan natuurlijk ook. Geschikt voor afdelingen of relaties die in een ontspannen sfeer "spijkers met koppen" willen slaan. Onze schippers dragen er zorg voor dat u niet in "laag" water terecht komt.

 

 

 

 

Alle schepen zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Bij grotere groepen zetten we meerdere schepen in.

Meer weten over bedrijfsuitje varen vecht?